Praktikaõhtu reikit õppinuile eetertasandil tervendamisest

Email this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kutsume kõigi astmete reiki praktikuid kokku saama, oma valgust ja uusi avastusi jagama ning õppima üht-teist uut. Kutsume Juugakotta, imeilusasse just reiki praktikute ja hingajate kokkusaamiseks mõeldud ruumi, kus on olemas kõik vajalik ja ei midagi ülearust, mis võiks tähelepanu kõrvale juhtida või liigselt ruumi võtta.

Alguse tutvumisringis saavad kõik ennast tutvustada ja jagada parasjagu aktuaalseid probleeme, huvipakkuvaid teemasid, kogemusi ja küsimusi. Pärast seda läheme uue teema, eetertasandil tervendamise juurde, millega spontaanselt või intuitiivselt tegeleb iga reiki vahendaja, mida aga saab muuta võimsamaks järgides eeterenergiat lisavat ja säilitavat elustiili, toitumist ja tehnikaid. Kuulame teooriat reikimeister-õpetaja Reet Karro esituses, küsime ja vaidleme. Jätkame põrandal joogamattidel lamades, tehes läbi eeterenergiat lisava hingamis- ja kujutlusharjutuse.

Praktikaõhtu lõpetab traditsiooniline nauditav reiki vann kahel laual.

Õhtu jooksul joome mitu korda taimeteed ja laseme kahel korral hea maitsta suupistetel, mille osalejad on kaasa toonud, või mille ostmisesse panustanud.

Koht: Juugakoda http://www.juugakoda.ee/kontakt/

Aeg: N, 10.08 kell 18.15-21.30

Juhendaja/korraldaja: reikimeister-õpetaja Reet Karro

Hind: eelnevalt panka makstes 10€, koha peal sularahas makstes 12€. Pangaandmed: saaja Juugakoda, pank Swedbank, a/a EE752200221066957510, viitenumber 10333, seletus 10.08 praktika või prax või tühi (seletuse väli võib ka tühjaks jääda, viitenumber peab olema täidetud).

Lisaks võiksid need, kes parasjagu vee- või teepaastul pole kaasa võtta suupiste kas ainult endale või ühisele suupistelauale, või selle puudumisel 1-2 € suupistete korjanduskarbi jaoks.

Veel võtta kaasa vahetusjalatsid, pleed ja peaalune, soovi korral ka vahendid märkmete tegemiseks.

Registreeruda saab vormi https://goo.gl/forms/QFx2xd1xacEZGfg13 kaudu, meilitsi reet@juugakoda.ee või telefonitsi/SMSiga tel 56 492769.

Info: reet@juugakoda.ee või tel 56 492769 (Reet).

Kohtumiseni praktikaõhtul!