Energiaköidikute läbilõikamine – Ananya Seni artikkel ja kolleegide täiendused

Energiaköidikud on eeterlikud sidemed teie auras, mis seovad teid mõne isiku, eseme või olukorra külge. Need tekitavad stressi ja pingeid ning võivad luua sundmõtteid ja võlgu olemise tunnet.

Kui tunnete end teatud olukorras või suhtes tühjaks imetuna või võlgu olevana, on teie aura küljes tõenäoliselt energiaköidikuid. Mõned köidikud pärinevad eelmistest eludest, milles on midagi lahendamata jäänud. Ja kui need suhted on selles elus ikka alles, loote te kogu aeg üha uuesti samu mustreid.

Kui oma elu mõnest perioodist või sündmusest mõeldes tekib ärritus või kurbus, tähendab see samuti, et teie aura külge on midagi kinnitunud. Kui on juhtunud tragöödia või draama, võivad köidikud olla eriti tugevad. Ka armastatu surmast ülesaamine võib olla raske. Põhjus on teie vahel olnud energiaväljade säilimises. Köidikutest tuleb lahti saada. See muudab teie energia puhtaks ja vabaks.

Ei tasu muretseda, et katkevad teie head suhted, sest eemaldatakse ainult negatiivsed ja hirmupõhised köidikud. Mõlemapoolseks hüvanguks olevatel suhetel põhinevaid energianiite ei eemaldata. Isegi kui peaksite kogemata need energianiidid läbi lõikama, ei mõjuta see seda suhet. Köidikud ei vii ainult inimesteni. Võite olla seotud ka olukordade ja objektidega. Ka sõltuvused ja teatud liiki sundneuroosid võivad olla samuti köidikud.

Emotsionaalseid köidikuid võivad põhjustada lahutused, lahkuläinud paarilised, kes ei suuda teiega lahkuminekust üle saada. Köidikutega on alati seotud negatiivsed emotsioonid, nagu hirm, solvumine, andestamatus, viha. Mõistame seda sageli siis, kui alustame suhet või uut tööd positiivsete ootustega ja siis algab põrgu. Niisiis, asume siis neid köidikuid eemaldama.

Eemaldamine reiki abil

Alustage enese maandamise ja meele rahustamisega. Ühenduge oma auraga kaugühenduse sümboli abil, öeldes kolm korda „Ühenda mind mu eeterlike energiaköidikutega.” Tunnetate või näete nüüd köietaolisi moodustusi erinevates kehaosades. Tõmmake need ettevaatlikult välja. Sulgege köidikute väljatirimisest tekkinud augud ja tühikud jõusümboli abil. Jätkake seni, kuni kõik köidikud on eemaldatud. Tunnetate seda, kui plats on puhas.

Kui teile ei meeldi seda otse enda peal teha, tehke seda mängukaru peal, või paluge seda teha mõnel reikisõbral.

 

Eemaldamine reikit kasutamata

See sobib kõigile, ka neile, kes pole reikisse pühitsetud. Saame pöörduda peaingel Miikaeli poole ja paluda seda temalt. Tal on selleks taevalik mõõk. Ta eemaldab teie aurast kõik hirmuköidikud. Kui kahtlustate endal olevat või soovite eemaldada möödunud eludest pärit köidikuid või karmasidemeid, pöörduge peaingel Razieli poole. Töötades inglitega, paluge neil see asi korda ajada ja alistuge. See tehakse ära!

Energiaköidikuid tuleks eemaldada vähemalt üks või kaks korda kuus, et suhted püsiksid terved. Pärast seda tunnete end kergemalt. Mina teen seda peaaegu kaks korda kuus. See hoiab mind energeetiliselt kergena ja aitab mul juhtida oma väge. Ärge muretsege, kui selle harjutuse pärast lõpevad mõned suhted, sest need ei tulnudki teile vähimalgi määral kasuks. Ent pidage meeles, et kord juba eemaldatud köidikud võivad jälle tagasi tulla. Seega tuleb seda harjutust tihti korrata. Loodan, et see aitab!

 

Ananya Sen on reiki meister-õpetaja ja magnifitseeritud tervendamise meister-õpetaja. Ta on karmareiki meister ja Akashi kroonikate lugeja. Ta näeb aurasid ja on selgeltnägija. Ta elab Indias Bangalores.

 

Artikli kommentaarides pakkusid autori kolleegid välja teisigi võimalusi energiaköidikute eemaldamiseks.

 

A Veidi erinev moodus köidikute reiki abil eemaldamiseks

1) maandage end ja vaigistage meel või tehke mõnd muud tehnikat reikilainele häälestumiseks;
2) ühenduge oma auraga kaugühenduse sümboli abil või joonistage lihtsalt kogu keha kattev kaugühenduse sümbol;
3) kuna reiki on arukas, võite lihtsalt paluda reiki energiat läbi lõigata kõik teiega ühendatud köidikud, mis ei ole teie kõrgeimaks hüvanguks ja täita tühjad augud jumaliku tervendava energiaga.
4) lõpuks joonistage jõusümbol reikienergia tervendavate omaduste kinnitamiseks.

Põhierinevus on see, et ise läbi lõigatud köidikud võivad end jälle külge haakida, kuid reiki abil eemaldatud köidikud tagasi ei tule, sest reikienergia töötab probleemi süvapõhjusega ja tervendab selle.

 

B Köidikute reiki abil eemaldamine sümboleid kasutamata (I astme praktikule)

1) maandage end ja vaigistage meel või tehke mõnd muud tehnikat reikilainele häälestumiseks;
2) skaneerige oma keha ja püüdke välja selgitada kehaosad, kus on köidikuid;
3) kuna reiki on arukas, võite lihtsalt paluda reiki energiat läbi lõigata kõik teiega ühendatud köidikud, mis ei ole teie kõrgeimaks hüvanguks ja täita tühjad augud jumaliku tervendava energiaga.
4) tehke aura puhastus, et augud reikiga täita ja tugevdada oma isiklikku väge (et mitte oma väge ära anda ja põhjustada köidikute taasteket).

 

C Tehnika emotsionaalsete probleemide ja suhetega kimpus olevatele reiki praktikutele ning emotsionaalsete probleemidega ja suhetega kimpus olevatele klientide reikiga aitamiseks

1) maandage end ja tooge keskmesse;

2) paluge oma reiki teejuhtidel ja kaitseinglitel, jumalatel ja jumalannadel endaga ühineda, ennast toetada ja kaitsta;

3) paluge, et kõik negatiivse energia köidikud, mis on kinnitunud teie füüsilise, mentaal-, emotsionaal- või spirituaalkeha külge mis tahes ajas, ruumis või dimensioonis vabastataks ja silmapilkselt ühendataks Maa kristall(ilise energia )võrega, et need kujundataks ümber saatja suurimaks ja kõrgeimaks hüvanguks.

4) paluge, et reiki tervendaks ja kaitseks igat kohta, kus need köidikud olid ja täida need kohad rahu ja kaastunde, tõe ja armastusega, lootuse ja õnnega.

5) ütelge: “Aitäh, aitäh, aitäh!”

Seda võib teha ka teistele reikiravi ajal. Tehnika aitab vabaneda kõigest, mis enam meie elueesmärki ei teeni ja on väga soovitatav.

 

Artikkel on tõlgitud inglise keelest. Originaal „Cord Cutting” http://reikirays.com/13377/cord-cutting/ on avaldatud portaalis Reiki Rays 13. juulil 2014. Tõlkija Reet Karro . Artikli sisu on kaitstud autoriõigustega.

Kujutis: http://www.in5d.com/ethereal-cords.html