Viis moodust oma energia kaitsmiseks ja puhastamiseks – Doreen Virtue artikkel

Hetkel on energia väga intensiivne ja tundub, et see jääb intensiivseks veel mõneks ajaks. Tundlikud inimesed võivad endasse võtta teiste inimeste hirmu-, viha- või stressienergiat ja pidada seda ekslikult omaenda emotsioonideks. Seega on oluline oma energiat juhtida alljärgnevate kaitse- ja puhastusmeetoditega.

  1. Loodusvägi. Suurepärasel värskel õhul on imepärane puhastav mõju. Kui veedate regulaarselt aega looduses kõndimise, matkamise või istumisega, tunnete end värskendatuna. Kui te ei viibi looduse lähedal, tooge loodus tuppa lauakose, toataimede ja kristallidega.

          Mulle meeldib ka Pandora raadio kanal „Nature” (loodus), mis laseb eetrisse lõõgastavat muusikat koos loodushäältega. Lisaks sellele pakub loodus meile järgmisi looduslikke puhastusvõimalusi: soojas vannis või ookeanis meresoolas ligunemine meie energia puhastamiseks; eeterlikud õlid, nt lavendel meie rahustamiseks; aaloemahl, mis nahale hõõrutuna tekitab loomuliku energiapuhastusprotsessi; ning kuivatatud salveipundid, mis on saadaval tervisepoodides ja vaimsetes keskustes, mille põletamine on tõhus iidne meetod inimeste, kodude ja töökohtade puhastamiseks.

  1. Uinakud. Lapsena läksime tuttu, kui tundsime end tujukana, sama on hea mõte teha ka täiskasvanuna. Magamine mitte ainult ei lae teie akusid, vaid avab teid ka jumalikult inspireeritud ideede ja lahenduste kuulmisele.
  2.  Palved. Olenemata teie religioossetest või spirituaalsetest uskumustest on tõestatud, et palvetel on mõõdetav positiivne mõju tervisele ja elueale – isegi taimede, imikute ja loomade puhul, mis välistab platseeboefekti. Palvetamine toob kergendustunde, kuna olete jaganud oma koormat kõikide vastuste, toetuse ja lahenduste Allikaga. Pidage kindlasti meeles, et kuulate ja järgite jumalikku juhatust, mis juhib teid teie palvete vastuste juurde nii, et teie astute järgemööda samme, milleni teid juhatati.
  3. Peaingel Miikael. Sarnaselt palvega on võimsa peaingel Miikaeli palumine teid puhastada ja kaitsta tõhus stressialandusviis. See ingel – nagu kõik inglid – on piiramatu ja suudab aidata iga temalt abi palujat. Siin on tasuta videonäide peaingel Miikaelilt kaitse palumisest: https://goo.gl/KGb5Hn

5. Puhastumine.   Kemikaalid muudavad meid haavatavamaks viha, depressiooni ja ärevuse poolt. Isegi olmekemikaalid, nagu kofeiin võivad viia tarbetule muretsemisele. Kemikaalidest hoidumine või nende koguste vähendamine annab enesekindlust ja selgust.

Lisainfot puhastamise ja varjestamise kohta loe raamatust Angel Detox, mis õpetab puhastama keha, emotsioone ja ümbrust. Raamatus on sammsammulised juhised enese puhastamiseks suhkrust, kofeiinist, alkoholist, mürgistest suhetest jms.

Artikkel on tõlgitud inglise keelest. Originaal, 5 Ways to Shield and Clear Your Energy on avaldatud Doreen Virtue ingliteraapia leheküljel 9. mail 2015-05-14

Tõlkinud ja Reikikooli lehele riputanud Reet Karro.