Kaugühenduse sümboli praktikaõhtu reiki II-III astme praktikutele Tartus


Õhtu vähemalt reiki II astme lõpetanutele koos reiki II astme õpilasega Tartus 9. aastat reikit õpetava Reet Karro juhtimisel. Õpilane on läbinud II astme pühitsuse ning selgeks saanud jõu- ja  harmooniasümboli kasutamise. Teeme tšakrahingamist, õpime kaugühenduse sümbolit ning reiki saatmist vahemaa taha.

Kordajail on võimalus tunda end õpilasega võrreldes kogenuma ja arenenumana, anda oma oskusi ja kogemusi edasi. Samas avardavad kordajad ka õpilaste maailmapilti, toovad oma jagamistega uusi vaatenurki ja annavad häid soovitusi. Ootame praktikuid!

Juhendaja on reikimeister-õpetaja ja hingamisterapeut Reet Karro, kes on ise reikiteel aastast 2004 ja õpetab reikit aastast 2012.

Saab korrata II astme kursuse järgmist moodulit:

3 – korduspühitsus, tšakrahingamine, kaugühenduse sümbol ja kaugreiki konkreetse asendajaga (karu, nukk) – 16.11 kell 18-21.30.

Õhtu maksab Reet Karro juures II astme läbinutele 10 eurot, Reet Karro juures III astme läbinutele 5 eurot ja mujal õppinutele 25 eurot (mujal õppinud saavad ka vajalikud materjalid).

Oma tulekusoovist tuleks teatada reikikool@juugakoda.ee, tel 56 49 27 69 või täites registreerimislehe siin.

Osavõtutasu tuleks maksta eelnevalt panka või sularahas kohapeal.

Panka makstes on saaja Juugakoda. Pank: Swedbank. Konto IBAN: EE752200221066957510. Seletuseks “Reiki praktika 16.11”. Viitenumber: 2020020.

Kaasa tuleks võtta vahetusjalatsid või soojad sokid, kirjutusvahend, joonistusplokk, rasvakriidid või värvipliiatsid, suur mängukaru või pehme nukk, Reet Karro õpilased ka reiki II astme kaust.

Kohtumiseni reikipraktikal!