Pööripäevahõngune reikiõhtu kõigi astmete reikipraktikutele

Saame Juugakojas kokku, jagame oma valgust ja kogemusi, kuulame ülevaadet reiki ja selle õppimise ABC-st Bronwen ja Frans Stiene põhjal, teeme tänumeditatsiooni ja reiki vanni. Lahkume, tundes end tugevamana, laaditumana, rõõmsamana ja rahulikumana kui enne. Me ei tee loosipakke, vaid hoopis energeetilisi üllatuskingitusi, mille avanemine võib teha rõõmu kogu jõuluaja ja uue aasta!

On toomapäeva õhtu ja reikipraktikud on loodetavasti jõudnud pühadeettevalmistused lõpetada. Saame Juugakojas kokku, jagame oma valgust ja kogemusi ning kuulame ülevaadet reiki ja selle õppimise ABC-st Bronwen ja Frans Stiene põhjal. Need autorid on kirjutanud kapitaalse käsiraamatu “The Reiki Sourcebook”, mille I osa lükkab ümber paljud vanemates käsiraamatutes ja seisukohtades valitsenud põhitõed, aga ka mõned uuemad, esoteerilistest õpetustest üle võetud seisukohad ja reikimüüdid. Huvitav on taotluse ja ajaraamistiku tähtsus – nii kursusele, pühitsusele, harjutusele kui reikiravi seansile ja seansside kuurile tuleb eelnevalt valitada mõjus kavatsus/taotlus ja mõistlik ajaline kestus. I astme kursus peaks kestma vähemalt 14 tundi, II astme kursus 7 tundi ja III astme kursus hõlmama pikka praktikat õpetaja käe all. Tõhus reikiravi kuur peaks mõjuma kolme 1-tunnise seansiga ja kui ei mõju, tuleb midagi teisiti teha. Käsi tuleks hoida ühes positsioonis kuni esimese energiaaistinguni, maksimaalselt 30 minutit ühes kohas.

Arutame mõningaid käsiraamatust pärinevaid seisukohti, paneme energia liikuma müofastsiaalse lahtirullumisega ning avame end reikile. Teeme pühadeajale sobivat tänumeditatsiooni lamamisasendis.

Seejärel jätkame veidi harjumuspäratu reiki vanniga ühe massaažilaua ümber, olenemata kokkutulnute arvust, kus jagame reikit kui tingimusteta armastust, kasutades oma isikupära ja omaseks saanud võtteid – kes kontakt- ja kes kaugreikit – nii laual olijale kui ühele tema südamesoovile. Võtame iga miniseansi vahel aega enese eraldamiseks ja laadimiseks.

Lõpetame kokkuvõtete tegemisega.

Lahkume, tundes end tugevamana, laaditumana, rõõmsamana ja rahulikumana kui enne. Energias võivad meiega ühineda ka need reikipraktikud, kellel kohaletulek keerulisem. 

Aeg: R, 21.12 kell 18.15-21.30

Koht: Juugakoda

Korraldab ja juhendab reikimeister-õpetaja ja hingamisterapeut Reet Karro.

Oma tulekusoovist tuleks teatada reet@juugakoda.ee, tel 56 49 27 69 või täites registreerimislehe siin: https://goo.gl/forms/OPjnIWIQiC7gaYmg2.

Osavõtutasu vabalt valitavas summas tuleks maksta eelnevalt panka või sularahas kohapeal.

Panka makstes on saaja Juugakoda. Pank: Swedbank. Konto IBAN: EE752200221066957510. Viitenumber 2018029 Seletuseks “praktika 21.12″.

Kaasa tuleks võtta vahetusjalatsid või soojad sokid, naturaalsest materjalist pleed või lina sünteetilise joogamati peale ja soovi korral midagi tervislikku suupistelauale. Soovitame ette valmistada ja läbi mõelda laual esitatav soov, sest selle täitumise tõenäosus on väga suur 🙂

Kohtumiseni reiki praktikaõhtul!

Tänu kujutise eest: Pinterest.