Reiki praktikaõhtu mandalavärvimisega kõigile reikipraktikutele

Alustame keha õrna ja teadliku lahtiliigutamisega müofastsiaalse lahtirullumise tehnikaga. Jätkame oma protsessi ja energiakogemuste jagamisega teetassi juures. Kõik on tervitatud jagama oma valgust, uusi avastusi ja ahhaa-elamusi.

Järgmises osas harjutame tehnikat, kus reiki voolab kätest töötegemise ja igapäegatoimetuste ajal. Teeme seda mandalat värvides. Ühendume reikiväljaga, aeglustame oma ajulained ja lubame reikil joosta, samal ajal, kui meie käte all valmib kaunis kunstiteos. Palume osalejail kaasa võtta oma värvipliiatsid.

Õhtu teisel poolel tuletame meelde traditsioonilist reikitehnikat Hatsu-Rei-Hoo. Järgneb reiki vann, kus kõikide käed on vannitataval ja reiki jookseb 5-8 kätepaarist.

Korraldab ja juhendab reikimeister-õpetaja ja hingamisterapeut Reet Karro.

Koht: Juugakoda, Saekoja 36a-310 Tartus.

Aeg: 14. märtsil kell 18.15-21.30.


Oma tulekusoovist tuleks teatada reet@juugakoda.ee, tel 56 49 27 69 või täites registreerimislehe siin: https://goo.gl/forms/OPjnIWIQiC7gaYmg2

Osavõtutasu vahemikus 10-16 € tuleks maksta eelnevalt panka või sularahas kohapeal.


Panka makstes on saaja Juugakoda. Pank: Swedbank. Konto IBAN: EE752200221066957510. Viitenumber 2019028 Seletuseks “praktika 14.03″.

Kaasa võtta: soojad sokid või vahetusjalatsid, soovi korral ka naturaalsest materjalist alus pleedi katmiseks ja midagi suupistelauale.

Põneva kohtumiseni!

Täname kujutise eest: https://southwindermerecenter.com/event/reiki-mandala-circle/