Õpetaja astme praktikapäev reiki meister-õpetaja koolituse läbinutele Tartus

Praktikavõimalus reiki meister-õpetaja koolituse läbinutele koos õpetaja astme õpilastega Tartus 8. aastat reikit õpetava reikimeister-õpetaja Reet Karro juhendamisel. Õpetaja astme baastõed, korduspühitsus, I ja II astmel õpetamise eripära ja nende astmete erinevate pühitsuste läbiviimise harjutamine. II astme harjutamise raames teeme läbi ka grupi kaugseansi päris grupile.

Kordajail on võimalus tunda end õpilastega võrreldes kogenuma ja arenenumana, anda oma oskusi ja kogemusi edasi. Samas avardavad kordajad ka õpilaste maailmapilti, toovad oma jagamistega uusi vaatenurki ja annavad häid soovitusi. Ootame praktikuid pühapäeval, 22.09!

Kavas on:

kell 10-13.15 “III astme korduspühitsus. I astme ABC, pühitsused ja õpetamine”

kell 14-17   “II astme ABC, pühitsus ja õpetamine. Grupi kaugseansi läbiviimine.”

Poolel päeval osalemine – Reet Karro juures õpetaja astme läbinutele 10 ja mujal õppinutele 60 eurot. Tervel päeval osalemine Reet Karro juures III astme läbinutele 20 ja mujal õppinutele 120 eurot.

Oma tulekusoovist tuleks teatada reikikool@juugakoda.ee, tel 56 49 27 69 või täites registreerimislehe siin.

Osavõtutasu tuleks maksta eelnevalt panka või sularahas kohapeal.

Panka makstes on saaja Juugakoda. Pank: Swedbank. Konto IBAN: EE752200221066957510. Viitenumber 2019028. Seletuseks “praktika” ja selle kuupäev(ad).

Kaasa tuleks võtta vahetusjalatsid või soojad sokid, kirjutusvahend, Reet Karro õpilased reiki III / õpetaja astme kaust, I astme õppimisele ka I astme kaust ja II astme õppimisele II astme kaust. Juhul, kui on soov tee kõrvale midagi süüa, siis ka suupistet enda tarvis.

Lisaks võivad praktikud ühineda tellitud sooja lõunaga 8 € eest.

Kohtumiseni reikipraktikal!