Reikiõpetaja kursus 1. juulil 2022

Põhjalik õpetaja astme kursus reikimeistri tee valinutele. Õpetaja on Tartus 11. aastat tegutsev reikimeister Reet Karro.

Reikiõppe lõppastmele jõuavad kõige pühendunumad ja oma spirituaalsele arengule keskendunud inimesed, kes on valmis veelgi kõrgema vibratsiooniga energiate kogemiseks ja endast läbi laskmiseks. Reiki meister tähendab tegelikult reikiõpetajat, kes on valmis andma oma oskusi edasi ka teistele.

See kursus on mõeldud III astme läbinud reikiõpilastele, kes on valmis veelgi enam energiale avanema ja oma spirituaalsele arengule pühenduma ning on valmis õpitut ja läbi enda kanaldatut edasi õpetama. Kui mitte õpilastele, siis neile, kellega isiklikus elus või tööalaselt kokku puutub. Reiki meister teab, et läbi tema kanalduv valgus on mõeldud jagamiseks.

Jaapanis tähendab SHINPI-DEN müsteeriumit. Sellel astmel toimub kolmas häälestus ja antakse edasi meistri sümbol, mantra ning nende kasutamise viisid. See on kõrgeima energeetilise võnketasandiga aste, kus vaimsusel ja vaimsel arenemisel on väga oluline roll. See on üksolemine kõiksusega, kõigega siin (ja sealpoolses) maailmas.

III astme kursusel sai õplane reiki IV sümboli – meistrisümboli, mis võimaldab kontakteeruda kõrgemate dimensioonide teadvuse ja nende vibratsioonidega.

  • kasutades meistrisümbolit, on lihtsam teadvustada ka oma Kõrgemat Mina, kes on inimesele alati parim õpetaja.
  • meistrisümbol on tõeline võti igaühe tegeliku olemuse juurde.
  • ühendus nii sisemiste kui välimiste teejuhtidega soodustab ka õpilase teadvuse arengut – vaimsus, loovus, intuitsioon, kõrgem ja puhtam vahetu tajumine, kujustamine ja visualiseerimine jne.
  • tekib ettekujutus, miks olen just siin ja just selline ning mis on minu roll selles maailmas.

III astme kursuse II poolel, meister-õpetaja astme kursusel tehakse väike kokkuvõte õpilase enda seni läbitud teest ja talle juba avanenud horisontidest ning uuritakse I astme õppekava ja pühitsusvõimalusi (Reiju ja Takata neljarituaaliline pühitsus) (hommikupoolikul) ning II-III astme õppekava ja pühitsust (Takata II ja III astme pühitsused) (õhtupoolikul). Samuti tehakse läbi praktiline ülesanne: kaugreiki seansi läbiviimine tõelisele grupile.

Lõpetaja saab koos tunnistusega materjalid reiki õpetamiseks eri astmetel ehk kõigi astmete kaustad ja lisamaterjalid.

Kursuse jooksul toimub puhastumine. Hea, kui samale ajale ei lange muid stressirohkeid ülesandeid ja osaleja saab endale pühenduda.

Pärast kursust jätkub õpilase teadlik ja elukestev areng inimese, teejuhi, nägija ja teadja ning reikiõpetajana.

Kursusele pääsemine

Kursusele pääseb reiki praktik, kes on lõpetanud Usui reiki III astme kursuse.

Kordajana võib kursusele tulla meister-õpetaja tunnistusega praktik.

Kes on õpetaja?

Reet Karro  on kvalifitseeritud Algallika terapeut, sertifitseeritud Biodünaamilise Hingamise ja Trauma Vabastamise terapeut, vabastava hingamise ja reiki õpetaja ning energeetilise massaaži praktik. Lisaks terapeudikoolitusele rakendab ta oma kooliõpetaja töös lihvitud materjali kokkuvõtlikult ja ilmekalt edasiandmise oskust, inglise filoloogi ja tõlkija töös omandatud sõnaosavust ning kaasasündinud andeid nüüdses terapeuditöös, individuaalklientide väestamisel, teraapilise õhkkonna ja grupienergia loomisel.

Reet tõlgib ja levitab hea meelega infot reiki kasulikkusest ja rakendamisvõimalustest meditsiinis, teraapias, taastusravis ja elu täiustamisel.

Reet Karro ise on saanud Reiki I häälestuse Jaan Jäätsi (2004) ja Maire Sirkeli (2008) juures, Reiki II (2011) ja Reiki III (veebruar 2012) häälestuse aga Anti Kreemi juures Eesti Reiki Koolist, kes on ka ise Jaan Jäätsi õpilane. Reiki liin: Mikao Usui – Chujiro Hayashi – Hawayo Takata – Vanja Twan – Aila Norlamo – Raili Raunio – Jaan Jääts – Anti Kreem – Reet Karro.

Aeg: 1. juulil kell 9.00-16.00. Lõuna orienteeruvalt kell 12-13.

Koht: Juugakoda, Saekoja 36a III korrusel.

Kaasa vahetusjalatsid, kirjutusvahend, III astme ning võimalusel ka I ja II astme materjalid, selga mugavad, soojad ja kihilised riided, kuna energia liikudes võib hakata nii kuum kui külm ja liigume eri temperatuuriga ruumides.

HIND:

250 € (Reet Karro juures II ja III astme lõpetanule 225 €), millest 50 € palume tasuda koha kindlustamiseks panka tagastamatu käsirahana ja ülejäänu võib tasuda samuti panka või sularahas kohapeal.

Kordamistasu kordajatele:

Reet Karro õpetaja astme läbinu maksab kursuse kordamise eest 20 € ja poole päeva kordamise eest 10 €. Teiste õpetajate õpetaja astme õpilased 75 % soodustuseta hinnast.

Tasumine käib arve alusel.

Hind sisaldab materjale, häälestust, õpetamist ja kuuma teed. Lõunal tuleks käia väljaspool maja või võtta lõunasöök kaasa.

Registreerumine kursusele avaneb siin.

Info: reikikool@juugakoda.ee ja tel 56 49 27 69

Kui koolitus mingil põhjusel ära jääb, tagastab korraldaja kogu koolitustasu.
Mitteosalemisest teatamisel kuni 7 päeva enne kursuse algust tagastame 100% tagastamatut käsiraha ületavast tasutud summast; kui teatatakse kuni 3 tööpäeva varem, tagastame 50%. Vähem kui kolm päeva ette teatamise, ette teatamata kursusele tulemata jätmise või kursuse jooksul katkestamise korral raha tagasi ei maksta.