Reiki praktikaõhtu Tendai budismist

Oodatud on kõik reikit õppinud. Tutvume lühidalt Jaapanis levinud budismi vormi, Tendai budismi seisukohtade ja põhimõtetega, teeme läbi harjutusi ja kogeme esoteerilise budismi mikkyo meditatsiooni. Õhtu jätkub mõnusa pika reiki vanniga ümber kahe laua.

Reikiõpetust on mõjutanud mitmed õpetused ja religioonid. Üks tähtsaimatest neist on Tendai budism, Mahajaana budismi Jaapani vorm. Seda iseloomustab üksolemise ja vaimsete õpetuste omavahelise kokkusobivuse kuulutamine. Kogu füüsiline maailm, kõik õpetused, kogu kunstilooming ja muu esteetika on Dharma väljendus. Kuna Tendai budism on nii lubav ja leebe, ongi Jaapanis maausk samasuguse au sees ja riigiusundiks loetav, kui budism. https://en.wikipedia.org/wiki/Tendai

Õhtu viib läbi reikimeister-õpetaja Reet Karro.

Kellajaks on planeeritud 18.15-21.30.

Osavõtutasu: 10-16 €, olenevalt võimalustest.

Palume registreeruda vormil https://goo.gl/forms/OPjnIWIQiC7gaYmg2 või e-postiga aadressil reikikool@juugakoda.ee või tel/SMS +372 56 49 27 69 (Reet).

Osalustasu tuleks maksta eelnevalt panka või sularahas kohapeal.
Panka makstes on saaja Juugakoda. Pank: Swedbank. Konto IBAN: EE752200221066957510. Viitenumber 2019028. Seletuseks “praktika” ja kuupäev.

Meil olemas matid ja pealevõetavad pleedid kõigile osalejaile. Kaasa tuleks võtta vahetusjalatsid või soojad sokid, õhuke suur sall või pleed kummimati katmiseks, pehme peaalune ja soovi korral ka midagi tervislikku ühisele suupistelauale, kui just paastu või dieedi tõttu isiklikku ja ainult enda jaoks kaasa võetud eritoitu süüa ei tule.

Kohtumiseni reiki praktikaõhtul!

Täname kujutise eest https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Altar-shingon.jpg