Reiki praktikaõhtu “Energiavälja tajumine, nägemine ja skaneerimine” reiki kõigi astmete praktikutele 6.09 Tartus

Email this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kutsume reiki kõigi astmete praktkuid kokku saama, oma avastusi ja kogemusi jagama, õppima üht-teist uut ning kogema nauditavat reiki vanni. Kutsume üsna uude, imeilusasse koolitus- ja teraapiakeskusesse Juugakotta.

Pärast traditsioonilist enese ja oma protsessi tutvustamist räägime oma energiavälja kogemise võimalustest ja teiste energiaväljade nägemisest ja selle harjutamisest. Järgneb töö paarides – püüame sortida ja kokku panna aistinguid ja nende seletusi. Selle järel mediteerime põrandal ja püüame tajuda enda ja teiste energiaid muutunud teadvuseseisundis. Enne reiki vanni tuleb veel lühike paarides energiate skaneerimise harjutus istuva partneri juures.

Praktikaõhtu lõpetab reiki vann kahe massaažilaua ümber, reiki jooksmas 3-7 kätepaarist ühele.

Praktikat juhendab reikimeister-õpetaja Reet Karro.

Õhtu maksab 10 eurot panga kaudu ette või 12 eurot sularahas kohapeal makstes. Panga rekvisiidid: Saaja: Juugakoda. Pank: Swedbank. Konto IBAN: EE752200221066957510. Seletus: 6.09 praktika. Viitenumber: 10553.

Praktikale tulijad võiksid registreeruda siin: https://goo.gl/forms/zqprSOU96y90uiEB3, reet@juugakoda.ee või SMS/tel 56 49 27 69.

Tulija võiks mõelda ka sellele, et energiatöö teeb kõhu tühjaks. Võib võtta suupiste kaasa ainult endale ja süüa seda üksinda, või ühisele teelauale, või kui midagi kaasas ei ole, kuid on soov ühistest suupistetest osa saada, maksta ühisesse kassasse kohapeal 1-2 eurot.

Põneva kohtumiseni!