17.09 õppeotstarbelise kaugseansi tagasiside

Email this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Reiki on tervendav energia, mida saab vahendada käed peal, otse juuresolijale, aga ka vahemaa taha. Vahemaa taha vahendamisel ei takista energia liikumist mingid ruumilised piirangud, teisele poole maakera levib see sama kiiresti ja võimsalt kui kõrvalruumi. Olulised on siiski ajalised kokkulepped ja ka vastuvõtja siiras soov tervendavast energiast osa saada.

17.09 toimus meil õppeotstarbeline kaugseanss “Tervenemine igal tasandil”. Eesmärk oli tervendada füüsilist, emotsionaalset, mentaalset, spirituaalset ja energeetilist tasandit. Seansi väljakuulutamisel oli lootus vahendada reikit 3-liikmelisest grupist koos õpetajaga nelja inimese poolt. Tegelikult jõudis pühapäevasele meister-õpetaja päevale vaid üks, see-eest aga hästi võimas reiki praktik – Andres Sidorov. Reikiõpetaja Reet Karro ja reikiõpetaja õpilane Andres ei olnud energia saatmisel siiski, vaid kahekesi. Neid toetas oma toetava energiaga Aile, kes oleks väga soovinud kursusele tulla, kellele aga siiski üks takistus vahele tuli ja lisaks toetab kaugreiki saatmist väga palju jõude.

Facebooki, kaugseansside listi ja veebi kaudu registreerus 35 soovijat. Reet ja Andres programmeerisid kaugreiki jooksma 24 tunniks, pühapäeval kella 15-st esmaspäeval kella 15-ni ja saatsid energiat reaalajas pühapäeval kell 15-15.30, kumbki oma tehnika ja võtetega, siiski kooskõlas reiki põhimõtetega. Ruumis mängis aeglane ja pühalik reikimuusika, põlesid küünlad. Saatmise ajal oli tunda pühendunud vastuvõttu, episoodiliselt ilmusid vastuvõtjad või seanssi toetavad valgusolendid, saatjate silme ees käis värvidemäng, Andres nägi lillat ja Reet kuldset värvi joonistamas mandalaid.

Saabunud tagasiside:

Aitäh seansi vahendajatele! Mina võtsin vastu kl 20 ajal õhtul, sõites Tallinnast koju, kõrvalistmel muidugi (roolis poleks hakanud võtma).
Olin päeval palju kõndinud ja veidi ka väsinud. aga tavaliselt ma ka kõrvalistujana magama ei jää. Nüüd ei suutnud aga vastu panna, lihtsalt uinusin ja nii pea terve tee Viljandini. Küllap vastuvõetud energiad suunasid mind puhkama 🙂

Aitäh veelkord ja parimat!

***

Jäin kaugseansiga väga rahule. Selline poolunes oleks, aeg oleks nagu seisma jäänud. Esiteks hakkas parem käsi üksi surisema ja pärast seanssi hakkas alakõht valutama. Õhtu otsa valutas aga mitte kõvasti. Tean et juurtsakra vähe kinni 😀 😀

***

Suur tänu väelise reiki kaugseansi eest! Tundsin õndsuse ja armastuse tunnet kogu Maailma ja Universumi vastu! Aitäh! Aitäh! Aitäh!

***

Suur tänu seansi eest! Tundsin toimetamist peas ja silmades. Raskus läks mööda jalgu alla ja varvastest välja.

***

Seanss oli minu jaoks väga rahustav. Tundsin ennast pärast mõnusalt ja hästi. Ka energiat oli rohkem ja teotahet.

Aitäh!

***

Ma ei saanud seanssi vastu võtta ega ka lõdvestuda enne kui õhtul hilja. Esimesel võimalusel, kui panin oma haiget last magama ja talle reikit tegin, hakkasid sädemed ja sähvatused jooksma. Lõpuks otsustasin, et võtan esimese seansi vastu temaga koos, nii et reiki jooksis minu kätest temale ja samal ajal jooksis ka läbi minu tulev kaugreiki. Teist korda võtsin seansi vastu oma voodis, magama minnes. Siis oli energiavool rahulikum, see-eest aga mul oli tohutult külm ja külmavärinad jooksid üle selja. Tean, et see näitab, et reiki jookseb hästi kõrgetest dimensioonidest. Lõpetasin vastuvõtu täiesti lõdvestununa, tunnetades puhastusprotsessi algust ja toksiinide vabanemist, nagu ikka võimsa energiaseansi järel. Suur tänu!