13.-14.03 õppeotstarbelise kaugseansi tagasiside

Seansi kuulutus

Reet Karro õpetaja astme kursustel on üks õhtu või päevapool pühendatud reiki II astme teadmistele ja oskustele, sh kaugreiki saatmisele. Traditsiooniliselt toimub siis ka õppeotstarbeline kaugseanss päris grupile. Esimestele kaugseanssidele kogunes isegi üle 100, viimastele aga oleme kokku saanud 30-40 soovijat.

13.03 kaugseanss oli harjumuspärane “Tervenemine igal tasandil”, kes tegeletakse füüsilise keha, energiakehade, maanduse, emotsioonide, mentaalse tasandi ja spirituaalsusega. Vastu võtta sai teisipäeval, 13.03.2018 kell 20-20.30, või kuni 24 tunni jooksul pärast seda.

Gruppi kogunes paari päevaga 33 kaugreiki soovijat. Huvitav oli see, et see kõik toimus hästi rahulikult. Ei olnud viimase hetke liitujaid, juhtnööride pärast helistajaid või ootamatult lahkujaid. Täielik rahu ja selgus.

Meie olime ka rahulikud ja ei paanitsenud. Meil oli nimekiri paar tundi varem välja prinditud, sinna tuli käsitsi lisada vaid üks nimi. Programmeerisime seanssi veerand tundi enne algust Juugakoja põrandal mattidel istudes. Saateks mängis rahulik ja ülev muusika

Alustasime reaalajas saatmist täistunnist,  esialgu igaühele eraldi tervenemist ja valgustumist küsides, seejärel ka ise lõdvestudes ja puhta kanalina toimides. Õpetaja Reet, kes on niiviisi, õpilastega koos eri suurusega gruppidele reikit saanud juba mõniteist korda (mingil ajal oli kaugreiki seanss hoopis III astme ja lühikest aega ka II astme kursuse osa), imestas, et seekord oli saatmine algusest peale nauditav kogemus. Varem on tihti olnud seansi algus rahutu, saatjatele on ootamatult kõhtu või selga löönud valu, vastuvõtjate poolt on tunda olnud tervendamata teemasid, ihasid, igatsusi, vastamata palveid ja ängi. Alles lõpu poole on saabunud rahu ja parem enesetunne. Seekord oli teisiti – ei mingeid valusid, kui mõnel vastuvõtjal ka tervendamata teemasid, ihasid, igatsusi, vastamata palveid ja ängi oli, siis reikisaatjaid säästeti nendest.

Juba seansi programmeerimise ajal nägi õpetaja suur ja säravat valgusepalli enda kõrval (mis ei olnud lamp :), õhtul kodus aga imekaunist helesinist valguspallikest – orbi. Saata oli mõnus ja hea, aeg möödus märkamatult. Kuna kellavaataja lõdvestus reikisaatmisse, läks aeg veidi üle ja lõpetasime reaalajas saatmise ca kell 20.37. Tundsime end puhanu, rõõmsa ja helgena ja hakkasime heatujuliselt õpetajakursust lõpetama.

Oleme tänulikud juba saadetud tagasiside eest ja ootame seda veelgi.

Tagasiside

Võtsin seansi vastu reaalajas, vajasin just siis toetust ja lohutust, seega tundsin, et keegi hoolib ja mõtleb mu peale. Justkui reiki oleks elusolend, mis see minu jaoks ongi. Jalad surisesid ja said massazi, ka näo peal toimusid puudutused ja silitused, silmade piirkonnast vabanes pinges olek. Sain sooja hoolitsuse osaliseks. Aitäh teile kõigile kingituse eest!

Ene

***

Kõigepealt tahan tänada kõiki reiki kaugseansi läbiviijaid.
Minu reiki kaugseanss kulges 13.03 väga rahulikult ja meeldivalt. Alguses oli selja ülaosas mõnus kerge valu nagu peale füüsilise töö tegemist selga sirutades. Nägin aeg- ajalt õrna kollast kuma läbi suletud silmade. Magama ma ei jäänud. Keha virgus ise kell 20.50. Kuna ma ei joonud pealse seanssi, siis öö oli raske köhahoogudega ja minu viirushaigus ägenes. Aga praegu on enesetunne hea.                                       Tänades ja jõudu ning jaksu soovides.                                                                                      Karin

***

Magasin väga sügava ja rahuliku une. See oli ehk sellest ka, et minu kooselu on väga kehvas seisus ja olen otsustanud eraldi magada, iseenda auras. Alates seansiga ühinemisest teeb sapp üsna tugevat valu, samas pean seda ka loomulikuks kui uut energiat peale tuleb ja tekib puhastumine. Olen väga tänulik ja ühinen teine kordki. Jane 😀 😀

***

Olen viimasel ajal nohu- ja köhaga kimpus olnud.
Õnneks päris haigeks pole jäänud! Seansi ajal tundsin energia juurdevoolu. Millalgi lõpupoole tuksles ja ka tuikas valusalt kehas mitmel pool.
See vist on loogiline – et mingid pooltõbised kohad tuletavad ennast meelde!?
Hommikul tundsin, et on lihtsam kurk lahedaks köhida.
Tervitades
Eva

***

Seansi alguses,kui tegin veel viimseid ettevalmistusi, tundsin selgust peas.Heitsin pikali.Seansi vältel meenusid järjestikku erinevad tuttavad
nimesed.Tundsin armastust nende vastu,ka ühe praegu veidi keerulise läbisaamisega nimese vastu.L6puks tundsin armastust ka enda vastu!Huvitav seanss oli.
Praegu on l66gastunud olek.
Aitäh teile ja k6ike kaunist!
Sirje

***

Tänan suurepärase ja tervendava kaugseansi eest. Olen II astme Reiki praktik ja teen kugreiki seansse ka ise mõnikord teistele. Seekord tahtsin kogeda, kuidas/ mis tunne on olla vastuvõtja rollis. Tunne oli suurepärane. Energiat tundsin väga tugevalt voolamas, tukslemisena. Seanssi võtsin vastu istudes ja rahulikku muusikat kuulates. Energia liikus väga tugevalt minus ringi ja minust läbi. Seansi alguses oli tunne nagu mind oleks üle kallatud suure rahu energiaga. mõttesse tuli sõna: rahu, rahu, rahu. Tundsin suurt tänu reikiseanssi tegijate ja enda vastu. Energia aga muudkui tuli ja tuli. Tukslemine oli nii tugev õlgades, rinnus, jalgades-säärtes, kõhus. Kurk läks vahepeal karedaks nagu tahaks köhima hakata. Vahepeal olin nagu reaalselt Juugakojas ( ei tea ju kus te seansi läbi viisite)kus istusid põrandal kolm inimest, ühendus oli nagu siis, kui ise kaugseanssi läbi viin.
Tänan veelkord suurepärase kogemise ja tervenduse eest.

Piret

***

Kaugseansiga puutusin kokku esmakordselt. Varasemalt olen vaid korra kokku puutunud käed-peal seansiga. Kui nägin infot kaugseansi kohta, tundsin, et võiksin sellest osa võtta – ning mul on hea meel, et sain selleks võimaluse! Aitäh!

Reaalajas kaugreiki saatmise ajal olin parajasti Kundalini joogas. Tundsin tugevat tukslemist südames ja rinnakus – selliselt, et tajusin, justkui terve mu keha vappuks; proovisin selle võimalikult leebelt vastu võtta, tänasin seda tunnet, jõin vett ning keskendusin taas jooga tunnile).

Segamatult vastuvõtmisele pühenduda sain sama päeva õhtul, ca kella 23 paiku.

Seanssi alustades lamasin pikali voodis, olles mõnusalt teki all. Tundsin esialgu tihket tunnet rinnas, misjärel tajusin surisemist jalgades, eriti vasakus (kuni reieni). Mõni aeg hiljem tajusin surinat ka peas, eriti vasakus peapooles. Umbes poole pealt tajusin, kuidas käed muutuvad tuliseks – justkui hoiaksin käes tulekerasid. Kohati tajusin jahedaid õhupahvakuid näos. Vahepeal kerkis silma ette ka meenutus ühest mineviku hetkest – tervitasin seda ning lasin seejärel nii mälestusest kui sellest etapist oma elust leebelt lahti. Tunne oli kerge ja hea, kuid samas tajusin, et seansile keskenduda on siiski pigem keeruline.

Seanssi alustasin 23:01 ning täpselt 23:33 tegin silmad lahti – nähes, et möödunud on pool tundi, võtsin klapid peast ning jäin üsna kiirelt unne. Tajusin aga terve järgneva öö, et uni oli kuidagi katkendik – ärkasin tihti üles, nägin palju kiireid ja segaseid unenägusid.

Otsustasin järgmise päeva õhtul uuesti kaugseansist osa võtta – püüdes seekord rohkem lõõgastunud ning “valmis” olla.

Teise kaugseansi võtsin vastu 14.03 kl 18.30 paiku. Sättisin ennast lamama, taustaks meditatiivne reikimuusika ning aknalaual põlemas küünal. Esimese asjana tajusin taaskord millegipärast oma hambaid, misjärel kohe surinaid kätes ja jalgades. Taaskord hakkasin mu käed kuumama, seekord aga pigem käevarred (küünarnukkidest õlgadeni). Mingi hetkel tajusin surinat pea piirkonnas. Surin jalgades kestis kuni lõpuni, liikudes lõpuks hajusalt üle terve keha. Lõpuks oli tunne, justkui oleks terve mu keha tardunud sellesse “surisevasse” energiasse.

Tõenäoliselt oli mu järgnev kogemus tingitud küünlaleegi leebest värelusest toas, kuid ühel hetkel tajusin väga selgeid ja eredaid valgussähvatusi silme ees, misjärel hakkasin mu silmalaud väga tugevalt vibreerima (või olid need mu silmamunad, mis tihedalt ja kiirelt liikusid – ma ei osanud sellest üheselt aru saada). Igal juhul oli see kogemus mu jaoks täiesti esmakordne ning väga tugev – mõneti nii tugev, et tajusin ühel hetkel suisa õrna hirmutunnet selle ees. Sellele järgnes aga teadlik alistumine ning otsustus lihtsalt kogeda ja tajuda seda, mis toimub. Taolisi sähvakuid kordus veel ka hiljem. See (valgus) polnud niivõrd õrn ja malbe, nagu küünlaleek, vaid selline konkreetne hele sähvimine.

Vahepealsetel hetkedel ilmusid mu mõtetesse ka mingisuguseid seikasid ja olukordi, kuid need kadusid kohe, kui proovisin neid meenutada. Mitu korda tekkis mul vajadus neelatada, misjärel tundsin, kuidas saatsin neelatusega justkui tugeva energialaine järsult üle keha laiali. Seansi lõpus hakkasid tihenema ka jahedad õhupahvakud mu näol (vahepeal oli justkui tunne nagu keegi puhuks õrnalt näole). Kogu keha endiselt surises õrnalt ning oli justkui täiesti tardunud. Käsivarte kuumus oli asendunud jahedusega.

Seansi lõppedes tundsin ennast kergelt ning olgu ka mainitud, et sellel ööl magasin hästi ja tundsin ennast hommikul puhanuna – meel oli rõõmus ning kehal hea olla 🙂

Suured tänud, et sain sellest osa!

Rõõmu ja valgust soovides

G.

***

Kaugreikit võib vastu võtta igaüks. Kui soovite, et teile antaks märku järgmistest kaugseanssidest, võite liituda meie kaugseansside huviliste listiga siin.

Selleks, et ise kaugreikit saatma õppida, tuleb tulla reiki II astme kursusele. Kui aga ühelgi reikiastmel ei ole veel käidud, siis enne seda reiki I astme kursusele. Meie koolituste ajakava on siin.

Meiega saab kontakti meiliaadressil reikikool@juugakoda.ee.