Kaugenergiaga toetamine seansiks “Füüsilise tasandi puhastus valla”

Reiki II ja III astme praktikud, kristallireiki praktikud ja teisedki, kes valdavad tervendava energia saatmist vahemaa taha, on oodatud andma lisaenergiat Reet Karro 30. aprillil toimuvale kaugseansile “Füüsilise tasandi puhastus valla“.

Seanss on osa terve maikuu kestvast programmist “Maagiline maienergia“. Sellega päästame valla suure puhastusprotsessi füüsilisel tasandil, mis hõlmab nii meie füüsilist keha kui kodu, töökohta ja meid ümbritsevat keskkonda. Ruume võivad koormata ülearused asjad ja kola. Kehas võib olla toksiine ja ainevahetusjääke, seedumata toiduosakesi ja sooleseinte külge ballastiks kleepunud toidujääke, mis koormavad keha. Kõik need tuleb õrnalt liikuma aidata, vabastada oma kehast ja elust. Saame ise selle protsessi käima lükata, viies oma valdustest minema ülearused asjad – annetades, müües või ära visates -, süües kogu maikuu tervislikult, võimalusel taimetoitu, tehes puhastavaid hingamis- ja joogaharjutusi, kõhumassaaži ning puhastades oma sooli looduslike vahenditega, vältides lahtistavaid ravimeid.

Energiaseanss, mis toimub 30. aprilli õhtul kell 22-22.30, kuid mida saab vastu võtta terve järgneva nädala jooksul, annab sellele kõigele hoogu juurde ja tagab, et protsess ei raugeks pärast esimesi ponnistusi, vaid jätkuks kogu kuu.

Kui valdad mõnd meetodit energia saatmiseks vahemaa taha ja soovid aidata, siis:

1) anna endast teada reet@juugakoda.ee või saada energiat endast märku andmata, kingitusena.

2) vali, kas saadad energia ette või reaalajas, 30. aprillil kell 22-22.30

3) häälestu energia saatmisele

4) kujusta olukorda, kus reikimeister Reet Karro vahendab kõigile programmi “Maagiline maienergia” kaugseanssides osaleda soovijatele energiat, mis annab hoogu nende puhastusprotsessile füüsilisel tasandil. Osalejate kodud ja töökohad vabanevad segadusest ja ülearustest asjadest, korrastudes ja muutudes otstarbekaks ja kauniks. Osalejate kehad vabanevad ülearusest ballastist, toksiinidest, seedumata ja sooleseina külge kleepunud toiduosakestest ja liigsetest kilodest. Osalejad vabanevad kergesti ebatervislikest harjumustest ja võtavad omaks elustiili, mis neid paremini toetab, muutes nad tasakaalukaks ja energiliseks.

5) kujusta, et kõigil osalejatel on ideaalsed tingimused ja aega seansi vastuvõtmiseks ja puhastusprogrammi järgimiseks. Lindistus töötab korralikult ja puhastus toimib.

6) tee taotlus, et kaugseanss oleks vastuvõetav 30. aprilli õhtust kella 22-st kuni 7. mai õhtuni

7) kui Sul on kergem saata energiat grupile, saada grupile. Kui Reedale, et see läheks läbi tema grupile, saada Reedale

8) lõpus täna energiat, valgusolendeid ja ennast

9) kui Sul esines energiat vahendades enneolematuid elamusi või aistinguid, või said sõnumeid Vaimult, kirjuta reet@juugakoda.ee

10) kui Sul tekkis endalgi huvi seda kaugseanssi vastu võtta, registreeru aegsasti  siin.

või saada oma nimi aadressile reet@juugakoda.ee

Märgi kirjas või vormi lisainfo lahtris, et kavatsed saata kaugreikit (mis kuupäevade kaugseanssidele?). Sinu jaoks on osalemine neil tasuta. Ole juba ette tänatud!