Reikipraktika rakumälu tervendamisest reiki ja energiamassaaži vahenditega

Praktikaõhtu reikit õppinuile, kus tugevdame sidet reikiga ning õpime kasutama ja harjutame energiameditsiini tehnikaid. Õhtu teise poole täidab reiki vann, ehk reiki grupiga. Hea võimalus kõigile kokku saamiseks, kogemuste jagamiseks, tajude avardamiseks ja uue avastamiseks.

NB! Praktikaõhtu kuupäev on muutunud. Vahepeal oli see 24.05. Õige ja lõplik  kuupäev on 22.05. Vabandame segaduse pärast!

Kohtume JK Reikikooli egiidi all Juugakoja hubastes ruumides. Jagame oma valgust ja kogemusi teetassi juures.

Soojendusena paneme reiki jooksma ja teeme läbi osa Hatsu-Rei-Ho-st. Selle järel tutvume energeetilise tervendamise põhimõtetega ja põhivõtetega. Teeme läbi energeetilise tervendamise lühiseansi iseendal dr Alexander Lloydi järgi (sama saab pakkuda teistele) ja lõpetame õhtu esimese poole lühimeditatsiooniga pikali matil. Viimase tunni sisustame reiki vanniga.

Kuupäev on 22.05 ja kellaaeg 18.15-21.30.

Osavõtutasu: 10-16 €, olenevalt võimalustest.

Palume registreeruda vormil https://goo.gl/forms/OPjnIWIQiC7gaYmg2 või e-postiga aadressil reikikool@juugakoda.ee või tel/SMS +372 56 49 27 69 (Reet).

Osalustasu tuleks maksta eelnevalt panka või sularahas kohapeal.

Panka makstes on saaja Juugakoda. Pank: Swedbank. Konto IBAN: EE752200221066957510. Viitenumber 2018029. Seletuseks “praktika 22.05”.

Meil olemas matid ja pealevõetavad pleedid kõigile osalejaile. Kaasa tuleks võtta vahetusjalatsid või soojad sokid, õhuke suur sall või pleed kummimati katmiseks, pehme peaalune ja soovi korral ka midagi tervislikku ühisele suupistelauale, kui just paastu või dieedi tõttu isiklikku ja ainult enda jaoks kaasa võetud eritoitu süüa ei tule.

Kohtumiseni reiki praktikaõhtul!