Reiki praktikapäev sufi hingamise, valgustööriistade ja reiki vanniga

Jääb osalejate vähesuse tõttu ära! Vabandame ebamugavuste eest!

Päeva esimene pool on mõeldud täielikult kohale jõudmiseks, puhastumiseks ja energiataseme tõstmiseks. Kohtume, jagame oma valgust ja kogemusi ning õpime puhastavaid sufi hingamistehnikaid. Järgmisena heidame põrandale mattidele ja hingame õpitud tehnikate abil, puhastamiseks ürgelemente rakendava suf hingamismeditatsiooni saatel, kasutades vaheldusrikkaid sufi muusikaid.

Teine osa meditatsioonist-visualisatsioonist hõlmab valgustööriistade kasutamist. Kasutame lillat leeki, valgussammast, puhastuskuupi, teed valgustavat tõrvikut, smaragdrohelist valgust, valgusmõõka, roosat kaastunde valgust, orbe, valgusmulli, jumaliku valguse koske ja omaenda südamevalgust.

Lõunapausi järel viime end täielikult reikilainele, teeme energiaharjutusi ja jätkame mõnusa pika reiki vanniga ümber kahe laua koos virgutus-kosutuspausiga. Lõpetame kokkuvõtete tegemisega.

Päev kestab kell 11-17, lõunapaus orienteeruvalt 13.45-14.15.

Korraldab ja juhendab reikimeister-õpetaja ja hingamisterapeut Reet Karro.

Oma tulekusoovist tuleks teatada reet@juugakoda.ee, tel 56 49 27 69 või täites registreerimislehe siin.

Osavõtutasu vahemikus 20-24 € tuleks maksta eelnevalt panka või sularahas kohapeal. Kellel on plaanis tulla või kes käis ka reiki praktikaõhtul 25.06, sellele maksavad kaks üritust koos 27-35 €.

Soovi korral võib osaleda ka ainult hommikupoolikul või ainult õhtupoolikul. See maksab 10-13 €. Palun kirjutage registreerudes märkustesse, et osalete ainult poolel üritusel, ja kumbal poolel.

Panka makstes on saaja Juugakoda. Pank: Swedbank. Konto IBAN: EE752200221066957510. Viitenumber 2018029 Seletuseks “praktika 30.06″ või “praktikad 25.06 ja 30.06”.

Kaasa tuleks võtta vahetusjalatsid või soojad sokid ja soovi korral midagi tervislikku suupistelauale.

Lõuna osas lepime kursuse eel registreerunutega kokku, kas tellime sooja toidu kohapeale, või võtavad kõik kaasa oma lõunasöögi.

Kohtumiseni reiki praktikpäeval!

Tänu kujutise eest: http://orderjoynow.com/gary-pincus-15/