JK Reikikooli 2018/2019 õppeaasta sügissemestri tunniplaan paigas

Reiki on tervendav energia, mille vahendamist saab õppida. Reikit õpitakse I, II ja III tasemel. I astme kursused on pühendatud enesele ja lähedastele reiki vahendamist käte pealepaneku teel. II astme kursustel õpitakse kasutama reiki põhisümboleid ja saatma reikit vahemaa taha. Ning III astme kursused on suunatud õppija spirituaalsele arengule, täismahus õppides omandatakse seal ka ettevalmistus reiki õpetamiseks teistele. JK Reikikooli I ja II astme kursused koosnevad 4 koolitusmoodulist. III astmel on õppijal valik – kas läbida kursus täismahus, kõik 4 moodulit, või teha paus poole peal, saades vahepeal koolitustõendi III astme kursusel õppimise kohta, või valida täismaht ja reikimeister-õpetaja tunnistus.

Tartus tegutsevas JK Reikikoolis on 2018. aasta II poolaastaks kavandatud 4 reiki I astme, 2 reiki II astme ja 2 reiki III astme kursust. Meie eripäraks on kursusevormide mitmekesisus – meie reikikursused on õhtukursuste, nädalavahetusekursuste ja laupäeva- või pühapäevakursuste vormis. Õhtukursusel on koolitus jaotatud neljale õhtule nädalase vahega, mis tagab hea kinnistumise, järjepidava materjaliga tegelemise ja kokkuhoidva grupi tekke. Nädalavahetusekursusel on koolitus jaotatud kahele pikale koolituspäevale, millega saab neil päevil teemaga intensiivselt tegeleda ja teha suuri arenguhüppeid ja elumuutusi. Ning lau- ja pühapäevakursusel on kahe koolituspäeva vahel 3 nädalat, mis reikikursustel kujuneb 21-päevaseks harjutamis-, kinnistumis- ja puhastusperioodiks. Õpilased taaskohtuvad pärast 21 päeva, olles enesele 21 päeva reikit teinud ja reikireegleid korranud, tundes end kindlamalt ja tunnetades peenemalt.

Ajakavas on lisaks kursustele ka tasuta reikitutvustused ja  kõigi astmete reikipraktikad, mida jooksvalt lisandub. Vaata koolituskava siit.

Lisainfot saab aadressil: reikikool@juugakoda.ee ja tel 56 49 27 69.

Kohtumiseni reikilainel!