Reiki praktikaõhtu taoismist ja reiki vann Tartus

Oodatud on kõik reikit õppinud. Tutvume lühidalt maailma ja üksikisiku suhtele keskenduva õpetuse taoismi seisukohtade ja põhimõtetega, teeme harjutusi ja kogeme taoistlikku meditatsiooni. Õhtu jätkub mõnusa pika reiki vanniga ümber kahe laua.

Reikis leidub taoismi elemente. Taoism on Vana-Hiinast alguse saanud filosoofiline ja religioosne õpetus. Tao on tee, toimimisviis, kõikehõlmav väli. Taoism keskendub üksikisiku suhtele maailmaga. Tao ühendab ja on aluseks kõigile nähtavatele esemetele ja tegevustele; Tao on universumi tee ehk lakkamatu kulg, looduse kord. Tao tunnuseks võib olla pideva muutuse ja vahelduse tsükliline kordus, mis avaldub kahe polaarse jõu (näiteks yin ja yang) vastastikuse mõjuna. Seda ei saa mõjutada (ega ära osta) ohvrite ja rituaalidega. Sellest osasaamine on võimalik vaid sellega kooskõlas olemise läbi. Taoismi põhiõpetuse olulisi printsiipe on toimimatus, mis aga ei samastu liikumatusega. Näiteks võiks loodusega kooskõlas olev kulg olla toimimatus, tegutsemine väljaspool seda kulgu võiks olla juba toimimine. Taoismile omane suhtumine on: õnnelik olek, leebus, lapselikkus, süütus, rahu. Üks lemmiksümboleid on voolav vesi. Loe Vikipeediat: https://et.wikipedia.org/wiki/Taoism

JK Reikikooli praktikaõhtu viib läbi reikimeister-õpetaja Reet Karro.

Koht: Juugakoda Tartus, Karlovas, Saekoja 36a-310.

Aeg: K, 15.01.2020 kell 18-21.45.

Osavõtutasu: 13-20 €, olenevalt võimalustest.

Palume registreeruda vormil https://goo.gl/forms/OPjnIWIQiC7gaYmg2 või e-postiga aadressil reikikool@juugakoda.ee või tel/SMS +372 56 49 27 69 (Reet).

Osalustasu tuleks maksta eelnevalt panka või sularahas kohapeal.
Panka makstes on saaja Juugakoda. Pank: Swedbank. Konto IBAN: EE752200221066957510, viitenumber: 2020020, seletuseks “praktika” ja kuupäev.

Meil olemas matid ja pealevõetavad pleedid kõigile osalejaile. Kaasa tuleks võtta vahetusjalatsid või soojad sokid, õhuke suur sall või pleed kummimati katmiseks, pehme peaalune ja soovi korral ka midagi tervislikku ühisele suupistelauale, kui just paastu või dieedi tõttu isiklikku ja ainult enda jaoks kaasa võetud eritoitu süüa ei tule.

Kohtumiseni reiki praktikaõhtul!