Reiki praktika mantrate laulmise ja reiki vanniga

Praktikaõhtu reikit õppinuile, kus avardame ja tunnetame  erineval moel oma  energiavälja ning täidame seda valgusega. Õhtu teise poole täidab reiki vann, ehk reiki grupiga. Hea võimalus kõigile kokku saamiseks, kogemuste jagamiseks, tajude avardamiseks ja uue avastamiseks.

Kohtume JK Reikikooli egiidi all Juugakoja hubastes ruumides. Jagame oma valgust ja kogemusi teetassi juures.

Soojendusena kasutame aeglast tšakraid avavat tantsu ja mantrate laulmist. Laulame üldlevinud mantrat “Om” ja jaapanipärast mantrat “Nam myoho renge kyo”. Reikiharjutusena teeme oma energiavälja tajumist, tervendamist, laiendamist ja valgusega täitmist, lõpp pikali matil. Viimase tunni sisustame reiki vanniga.

Kuupäev on 8.07 ja kellaaeg 18.15-21.30.

Osavõtutasu: 10-16 €, olenevalt võimalustest.

Palume registreeruda vormil https://goo.gl/forms/OPjnIWIQiC7gaYmg2 või e-postiga aadressil reikikool@juugakoda.ee või tel/SMS +372 56 49 27 69 (Reet).

Osalustasu tuleks maksta eelnevalt panka või sularahas kohapeal.

Panka makstes on saaja Juugakoda. Pank: Swedbank. Konto IBAN: EE752200221066957510. Viitenumber 2020020. Seletuseks “praktika 8.07”.

Meil on olemas matid ja pealevõetavad pleedid kõigile osalejaile. (Soovi korral võib kaasa võtta isikliku varustuse). Kaasa tuleks võtta vahetusjalatsid või soojad sokid, õhuke suur sall või pleed kummimati katmiseks, pehme peaalune ja soovi korral ka midagi tervislikku ühisele suupistelauale.

Kohtumiseni reiki praktikaõhtul!