Õppeotstarbeline tervendav kaugreiki seanss “Tervenemine igal tasandil”

Distantsilt saadetav ja igaühe kodus või reisisihtkohas vastu võetav tervendav kaugseanss, mille saadavad reikimeister-õpetaja Reet Karro ja tema õpetaja astme õpilased. Tegeleme füüsilise keha, maandatuse, eeterkeha, emotsioonide, mentaalse tasandi ja spirituaalsusega. Seanss on õppeotstarbeline ja seetõttu tasuta.

Reiki on energiaravi, mida saab vahendada otseses kokkupuutes, käed peal, aga saata ka kauge vahemaa taha. Uuringute ja tunnetuse kohaselt reiki tõhusust vahemaa ei mõjuta, kaugreiki on isegi võimsam, sest ei takista inimeste vahelised tegurid, assotsiatsioonid, kehalõhnad, eelarvamused jms.  Kaugreiki vahendamist õpitakse reiki II astme kursusel.

Reikiõpetaja Reet Karro on õpetanud reikit juba kümme aastat. Tema meister-õpetaja astme kursuse raames korratakse kõigi astmete põhiteadmisi, sh kaugseansside läbiviimist. Selleks pakume õppeotstarbelist kaugseanssi grupile.

Teema on “Uude aastasse tervena ja õnnemagnetina”. Kõigepealt tegeleme füüsilise keha, maandatuse, eeterkeha, emotsioonide, mentaalse tasandi ja spirituaalsusega. Kui kõik need on läbi tervendatud, tõmbab inimene paratamatult ligi sarnaseid vibratsioone, ehk tervist, õnne, küllust ja kõigi (mitteisekate) soovide täitumist. Vastuvõtja saab seanssi vastu võtta reaalajas – reedel, 30.12.2021 kell 12-12.30 ja/või kuni samal õhtul kella 22.30-ni. Vastuvõtmise tõhususe suurendamiseks võiks vastuvõtja olla puhas ja puhanud, värskes õhus jalutanud ja ennast ka ise tervendava energia vastuvõtmisele häälestanud.

Vastuvõtmiseks võib leida segamatu koht ja sobiv aeg, panna mängima lõdvestav muusika, põlema küünal, istuda sirgelt või lamada, tekitada hääl (plaks, kõll vms) ja öelda kõvasti või mõttes “Võtan vastu tervendava kaugseansi.” Seejärel lõdvestuda ja kogeda kõike järgnevat. Aga võib ka lihtsalt tekitada hetkeks vaikushetke enda sees ja võtta õnnistavat energiat vastu keset kiireid pühadetoimetusi või peomelu.

Üksikasjalikumad juhised leiab siit.

Kas soovite grupiseansi mõju enda peal katsetada ja meile pärast kas või paarirealise tagasiside anda? See oleks väga toetav.

Seanss on õppeotstarbeline ja seetõttu tasuta. Seansiks tuleks registreeruda siin.

Vastuvõtja, kel on soov seansi eest tasuda, võib teha ülekande vabalt valitud summas saajale: Hõbeselge. Pank: Swedbank. Konto IBAN: EE752200221066957510. Viitenumber 202222. Seletuseks kaugseanss.

Info:  Reet Karro   reet@hobeselge.ee      tel 56 49 27 69.

Põneva kohtumiseni energias!

Meie kunagiste seansside tagasisidet saab lugeda siit.

Soovitame kaugseansihuvilisel tutvuda ka meie kohe pärast õppeotstarbelise seansi lõppu algava seansiga “Terve ja taagavaba õnnemagnetina uude aastasse“, mis kestab 1. jaanuari õhtuni.