Üleilmne ühismeditatsioon jumaliku sekkumise aktiveerimiseks

Osavõtjail palutakse kõigepealt allkirjastada petitsioon https://chng.it/TDqFZwRmSS ja seejärel osaleda ühismeditatsioonis 21.12 kell 18-18.20. Ideid, millele keskenduda, leiab videost: https://youtu.be/jT5gRXWiN4A. Valguse võit!

Rein Siimu Taiji Kool jagas: Te kõik olete kindlasti nõus, et see koroona kriis ja sellest tulenev kaos maailmas on kestnud juba liigagi kaua. Ja sellest tulenevalt on jälle kord talvisel pööripäeval, 21. detsembril plaanis korraldada üks ülemaailmne ühismeditatsioon, selleks, et astuda vabadusele veelgi sammuke lähemale ja planeet Maa koroona kriisist vabanemise protsessi veelgi kiirendada.Selleks kutsume teid kõiki üles osalema 21. detsembri ülemaailmses ühismeditatsioonis, mil me kasutame järjekordselt ära talvise pööripäeva võimalust luua portaal, läbi mille me ühendame oma teadvuse ja käivitame protsessi, mis viib meid planeedi vabastamisele veelgi sammu võrra lähemale.

MASSIMEDITATSIOONIDE POSITIIVNE EFEKT

Teaduslikud uuringud kinnitavad selliste massimeditatsioonide ja aktivisatsioonide positiivseid efekte ühiskonnale, nii et kõik kes te selles meditatsioonis osalete, saate ka tegelikult aidata planeedi vabastamist meile lähemale tuua:http://thespiritscience.net/…/studies-show-group…/https://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

TERVENDAV AHELREAKTSIOON MAAILMA ENERGIAVÄLJAS

See ühismeditatsioon aitab Valgusjõududel valguse energiat planeedi pinnal ankurdada, selleks et positiivset ajaliini (timeline) veelgi stabiliseerida. Ja kõige olulisemaks faktoriks selle juures on meditatsioonil osalevate inimeste arv.Kriitiline mass ehk miinimum inimeste arv sellel meditatsioonil milleni me loodame jõuda, on 144 000 inimest. Aga samas ei ole võimatu jõuda ka miljoni inimeseni. Selline kogus samaaegselt mediteerivaid valgusolendeid loob kogu maailma energiaväljas tohutu tervendava ahelreaktsiooni.

MEDITATSIOONI EESMÄRK

Lisaks valguse ankurdamisele planeedi pinnale on selle ühismeditatsiooni eesmärgiks anda ka planeet Maa välistele kõrgematele tsivilisatsioonidele märku sellest, et me soovime nende sekkumist praegu käimasoleva hullumaja lõpetamiseks.Ehk siis selle ühismeditatsiooni eesmärgiks on suht üheselt Maa elanike poolselt väljendada oma soovi, taotlust ja kindlat tahet, et maavälised kõrgemad tsivilisatsioonid (plejaadlased ja teised) tuleksid meile selles võitluses appi. Tuleksid meile selles võitluses appi sellega, et tuleksid nähtavale – s.t näitaksid ennast ka avalikult – – ja võtaksid avalikult inimkonnaga kontakti.Ning ühtlasi ka võtaksid planeet Maa taaskord peale tuhandeid aastaid isolatsioonis olemist oma galaktilise perekonna liikmeks.Nimelt on galaktikas palju rahumeelseid tsivilisatsioone, kes elavad kõrges spirituaalses arengus ning kellel on tugev side Algallikaga. Ning nad soovivad, et ka inimkond Galaktilise perekonnaga liituks – – kuid neil on vaja, et planeet Maa elanikud annaksid selleks ka omapoolse selge, tugeva ja üheselt mõistetava signaali, et soovitakse kontakti:http://www.goodworksonearth.org/do_you_wish_that_we_show…Ja kui meie meditatsiooniga liitub kriitiline arv inimesi – 144 000, saadame me sellega välja nii tugeva signaali, et vastavalt galaktilistele seadustele algatab see meie planeedi Galaktilisse peresse vastu võtmise protsessi. Protsess ise võtab mõne aja, kuid esimene väga oluline samm, kaugeleulatuvate ekso- ja geopoliitiliste tagajärgedega, saab sellega tehtud.Ja sellest tulenevalt on ka selle globaalse ühismeditatsiooni nimetus seekord:JUMALIKU SEKKUMISE AKTIVISATSIOONJa me teeme selle Jumaliku Sekkumise Aktivisatsiooni kõige paremal võimalikul ajahetkel – milleks on talvine pööripäev 21. detsember, Eesti aja järgi kell 18:00 õhtul – mis annab inimkonna jaoks siis ka maksimaalse positiivse efekti.

PALVEKIRJA ALLKIRJASTAMINE

Me viime selle Jumaliku Sekkumise Aktivisatsiooni läbi kaheastmelisena. Mis tähendab seda, et esimeseks sammuks veel enne meditatsiooni ennast oleks vastavasisulise Planetaarse Vabastuse petitsiooni allkirjastamine, kus siis on selgelt kirjas, et inimkond soovib maaväliste kõrgemate tsivilisatsioonide sekkumist ja esimest avalikku kontakti inimkonnaga.Petitsiooni saab soovi korral allkirjastada siinhttps://www.change.org/…/the-awakened-population

* * *

MEDITATSIOON ISE

Meditatsioon ise toimub teisipäeval, 21. detsembril, Eesti aja järgi kell 18:00 õhtul.

Juhised 21. detsembri meditatsiooniks:

1. Kasutage omaenda tehnikat, et viia end rahunenud teadvuseseisundisse.

2. Väljendage oma kavatsust kasutamaks seda meditatsiooni kui kaasloomise vahendit, et algatada Esimene Kontakt rahumeelsete galaktiliste olenditega ja Jumalikuks Sekkumiseks.

3. Kutsuge algallikast Violetne Leek, et see tekitaks meditatsiooni ajaks ja pärast seda teie ümber kaitsva välja. Paluge sel muundada kõik, mis ei teeni Valgust.

4. Visualiseerige kosmilisest Keskpäikesest lähtuvat säravvalget valgussammast, mis jaotub kõigi galaktikate Keskpäikeste vahel selles universumis. Siis visualiseerige seda valgust sisenemas läbi Linnutee Keskpäikese, tulemas läbi galaktika ja sisenemas meie Päikesesüsteemi. Seejärel läbimas kõiki Valgusolendeid meie Päikesesüsteemis, kõiki olendeid planeet Maa pinnal, kõiki olendeid Maa sees ja läbi sinu enda keha Maa keskme suunas.

5. Väljendage oma tahet ja otsust Esimeseks kontaktiks ja Jumalikuks sekkumiseks lausudes (võimalusel valjult) neid kahte tahteavaldust kolm korda: „Mina määran ja nõuan füüsilist Esimest Kontakti rahumeelsete galaktiliste olenditega, nüüd! Ma määran Jumaliku sekkumise, nüüd! Mina määran ja nõuan füüsilist Esimest Kontakti rahumeelsete galaktiliste olenditega, nüüd! Ma määran Jumaliku sekkumise, nüüd! Mina määran ja nõuan füüsilist Esimest Kontakti rahumeelsete galaktiliste olenditega, nüüd! Ma määran Jumaliku sekkumise, nüüd!“

6. Visualiseerige rahumeelseid galaktilisi olendeid nendele tahteavaldustele vastamas ja loomas füüsilise kontakti nii teie kui kõigi teistega, kes need samad tahteavaldused tegid. Visualiseerige Algallika otsest sekkumist olukorda Maal, tekitades intensiivse inimkonda tervendava transformatsiooni. Visualiseerige Valgust muundamas kõik Maale järele jäänud tumedad energiad, kaotades kõik ebavõrdsused, kustutades kogu vaesuse ja tuues küllust kogu inimkonnale. Visualiseerige Veevalaja ajastu uue võimsa kosmilise tsükli algust, mis toob puhta Valguse, Armastuse ja Õnnetunde kõigile olenditele Maal.

* * *

Ürituse algne inglisekeelne lehekülghttp://2012portal.blogspot.com/…/make-this-viral-divine

Jooksvat infot Jumaliku Sekkumise Aktivisatsiooni kohta saab siit:http://2012portal.blogspot.com/

VALGUSE VÕIT!