JK Reikikooli 13. lõpetaja

Reikis on kolm astet. Täisprogrammi lõpetavad kõige pühendunumad õpilased. Selline kahtlemata on Hunt, nagu ennast palub kutsuda Jelena Ruban, JK Reikikooli 13. meister-õpetaja diplomiga lõpetanu, kes sai tunnistuse 28. novembril 2021.

Hunt on hariduselt ja töökogemuselt elektriinsener, kuid pühendunud viimasel ajal enesarengule, võtnud ette jooga, tantsu, MER-massaaži, hingamisteraapia ja reiki. Reikis läbis ta kolm kursust järjest esimesel võimalusel. Teda on sellele teele peaaegu lükanud isiklik tervise- ja arengulugu. Tal ei ole esialgu plaanis õpilasi õpetada, vaid sihiks on tervis ja enesearengu kõrgem tase. Õpetajana on tema arengut olnud inspireeriv vaadata, tema reiki on tugev ja soe.

Hundi juured on Vene vanausuliste kogukonnas. Tema esivanemate seas on ka ukrainlasi. Seetõttu huvitab teda ka oma juurte otsimine ja kultuuride lõimimine. Ta armastab kirglikult loodust ja vabadust. Ta suudab suhelda nii eesti, vene kui inglise keeles ja tema suhtlusringkonnas on väga erinevast rahvusest inimesi.

Reikikoolis võttis ta ette kolm astet järjest. Nagu tihti juhtub, oli tema I astmel toetav grupp, II astmel oli peale tema üks tore kordaja, kuid III astmel oli ta ainuke õpilane. Õnneks toetas kaugreiki saatmist reikikooli 14. lõpetaja Diana, nii et reikisaajad tundsid ikkagi tugevat reikivoogu ja saatsid tänukirju. Aitäh!

Isegi kui Hunt õpilasi võtma ei hakka, suudab ta reikiga tervendada ennast, sõpru ja lähedasi ja jagada reikivalgust neile, kes sellist koolitust saanud ei ole. Ja maailmast saab ikkagi parem paik! Õnne Hundile ja meile kõigile! 🙂

Vasakul reikiõpetaja Reet Karro ja paremal meister-õpetaja astme lõpetanud Jelena Ruban.