Reiki I astme kursus Tartus 15.-16.10.2022

Jaapanist pärit lihtsa eneseabi- ja energiatehnika – reiki – 2-päevane baaskursus energiaharjutuste, meditatsioonide ja sissevaadetega nii endasse kui Jaapani religiooni- ja kultuuriajalukku. Häälestutakse valgusesagedusele, õpitakse jääma keskmesse, aeglustama ajulaineid ja looma sisemist vaikust. Lõpetanu tunneb elementaarseid eluenergia ringlemise ja toetamise põhimõtteid ning oskab pakkuda endale ja lähedastele tervendavat puudutust. Kaks sisukat ja vaheldusrikast päeva, millele järgneb 21 päeva kinnistamist kodus.

Maht 18 ak tundi, sh:

– teooria: reiki olemus, ajalugu ja filosoofia;

pühitsustseremoonia;

– kaks reiki seanssi iseendale, kaks kaaslaselt ja üks kogu grupilt;

– enesepuhastuse ja tunnetuse arendamise tehnikad, energiaharjutused, reikiga kristallide, toidu ja vee laadimine ning ruumi puhastamine, energiakeskuste tasakaalustamine ja reikiring.

Selle kursuse eelised:

kahepäevane kursus on ühepäevastest kursustest intensiivsem, tekitades suurema  ühisenergia, milles kergem teha elumuutusi;

kursus annab kontaktreiki tegemiseks kindluse ja kogemused;

kuna õpetaja pole ainult reikimeister, vaid ka terapeut, toimib kursus mitmes mõttes teraapiana ja eneseusu tõstjana.

Mida annab I astme kursus?

Kõige olulisemaks on häälestamise protseduur, mida võib võrrelda raadiovastuvõtja häälestamisega soovitud sagedusele. Seejärel on õppija võimeline ka ise reikit kanaliseerima läbi enda kõigile ja kõigele.

Saab teada, kuidas vahendada tervendavat energiat endale ja teistele. Edaspidi saab seda vahendada nii endale, perele, sõpradele, töökaaslastele, toidule ja joogile, loomadele-lindudele, taimedele, kodule, autole kui kõigele muule meid ümbritsevas keskkonnas.

Reiki meetod aitab saada sõbraks iseendaga ja nautida olevikulist kohalolu

Reiki aitab vabaneda negatiivsest stressist, sõltuvusest ja kroonilisest haigusest, samas tugevdades immuunsüsteemi.

Reiki loob selgust igapäevasuhetesse ja sündmustesse.

Reiki avardab maailmavaadet ja arendab loovust jõudmaks iseenda tõelise olemuseni.

Reiki on verstapostiks vaimsel virgumisel. Kasutades seda igapäevaselt, saavutab täisväärtusliku elu nii vaimselt kui füüsiliselt.

Reiki aitab kontakteeruda ühendvälja ja algallikaga.

Reiki vahendamise oskus on paljudele energiatöö baastase, kiirendus enesearengu teel.

Kes on õpetaja?

Reet Karro on väljaõppinud ja 11-aastase staažiga hingamisterapeut ning kehatöö ja energeetilise massaaži praktik. Ta on saanud reikimeister-õpetaja väljaõppe Eesti Reiki Koolis ja õpetab reikit 2012. aasta märtsist. Tema missioon on elususe toetamine ja elurikkuse säilitamine, oma tähe väljaarendamine ja maailma alleshoidmine tulevaste põlvede jaoks.

Reet Karro ise on saanud Reiki I häälestused Jaan Jäätsi (2004), Maire Sirkeli (2008), Tiiu Reiljani ja Hashimoto Kanji juures, Reiki II (2011) ja Reiki III (2012) häälestuse aga Anti Kreemi juures Eesti Reiki Koolist, kes on ka ise Jaan Jäätsi õpilane. Reiki liin: Mikao Usui – Chujiro Hayashi – Hawayo Takata – Wanja Twan – Aila Norlamo – Raili Raunio – Jaan Jääts – Anti Kreem – Reet Karro.

****

Toimumiskoht: Tartus, Gildi 12 I korrusel.

Kellaajad:

L-P, 15.-16.10 kell 10.00-18.00.

Osalustasu on 150 €. Koha kindlustab tagastamatu käsiraha 30 €.

Vabade kohtade olemasolul on oodatud ka kordajad: Reet Karro I astme lõpetanutele kogu kursus 70 €, üks päev 35 € ja pool päeva 20 €. Reet Karro II, III ja õpetaja astme lõpetanutele kogu kursus 35 €, üks päev ja pool päeva 20 €.  Teiste õpetajate õpilastest kordajatele kogu kursus 130 €, üks päev 65 € ja pool päeva 35 €.

Hinna sees on materjalid, õpetamine, teepausid ja tunnistus.

Selle sees ei ole lõunasööke.

Kellele see hind olulisel põhjusel üle jõu käib võib esitada meile põhjendusega stipendiumitaotluse. Stipendiumi ei maksta välja rahas, vaid see vähendab kursuse hinda 10-33 %. Kellel aga oleks soov vähekindlustatud õppijaid aidata, võib esitada meile stipendiumide rahastamise sooviavalduse.

Palume ette registreeruda siinOlete väga oodatud!

Info: Reet Karro     reikikool@juugakoda.ee      tel 56 49 27 69

Kui koolitus korraldajast tingitud põhjusel ära jääb, tagastatakse koolitustasu 100%.

Mitteosalemisest teatamisel kuni 7 päeva enne kursuse algust tagastame 100% tagastamatut käsiraha ületavast tasutud summast; kui teatatakse kuni 3 tööpäeva varem, tagastame 50%. Vähem kui kolm päeva ette teatamise, ette teatamata kursusele tulemata jätmise või kursuse jooksul katkestamise korral raha tagasi ei maksta.