Reikipraktika tervendavate mantrate laulmisega

Reikit õppinute kokkusaamine, kus korratakse õpitut, jagatakse oma uusi avastusi, taipamisi ja ahaa-elamusi, liigutatakse õrnalt lahti keha, lauldakse lahti hääl ja ümisetakse/lauldakse kaasa lindilt kostuvatele tervendavatele mantratele alates universumi loomise ürghelist OM ja lõpetades veidi keerukama, sanskritikeelsete sõnadega Gayatri mantraga. Meditatiivne laulmine viib päris sügavasse meditatsiooni põrandal, matil lamades, Reeda mängitud heliteraapia pillide tervendavate helide saatel. Õhtu teises pooles, peale teepausi, teeme reiki vanni energiakeskuste tasakaalustamise, südamesoovide täitumisele kaasa aitamise ja energeetilise puhastusega. See on reikiõpetaja Reeda viimane reikiüritus enne ca 1,5 kuist operatsioonist taastumist.

Millal? T, 18.10 õhtul kell 18.15-21.00.

Kus? Tartu vanalinnas, Gildi 12 I korrusel, HeleMed Teraapia ruumis.

Mida kaasa võtta? Võimalusel kogu mediteerimisvarustus – matt, matti kattev tekstiil ja pealevõetav pleed. Veepudel ja teepausiks väike kogus midagi tervislikku, mida endal oleks soovi süüa ja teistegagi jagada. Puuviljad võiksid olla pestud, suupisted söömisvalmilt karbis, kust saab ka serveerida, minivõileivad valmis tehtud – ruumis ei ole kraanikaussi.

Maksumus? Nagu ikka kehtivad eri hinnad vastavalt majanduslikele võimalustele. Seekord on variandid 20/30/40 €. Eks igaüks tunnetab, milline on talle sobiv, jõukohane ja Universumile piisavat küllusesignaali andev.

Osavõtutasu võib maksta eelnevalt panka: saaja OÜ Juugakoda, pank Swedbank, konto EE752200221066957510, seletus 18.10 praktikaõhtu, viitenumber 202219. Või sularahas kohapeal.

Kohtumiseni praktikaõhtul!