Reiki I astme meistriklass 1 “Ruumi vibratsiooni tõstmine” Tartus

Meistriklass reiki I astme praktikutele, kes on saanud pühitsuse, teinud endale selgeks reiki baastõed ja õppinud vahendama reikit endale. Õpime looma endale ja oma perele tervendavat keskkonda, mis kiirgab energiat, tegeleme füüsilise keha, toitumise ja harjumustega, et ruumi looja vibratsioon tõstaks ruumi vibratsiooni, õpime ruumi tule, heli ja reikiga puhastama, õpime tundma kristalle ja kasutama nende vibratsiooni tõstvat mõju, loome toa altari, uurime tugeva energiaga toataimi ja reikitame nende aurat. Lahkume meistriklassist innustuse ja toetatuse tundega.

Meistriklassi viib läbi kogenud reikimeister-õpetaja ja hingamisterapeut Reet Karro.

Meistriklass maksab esmakordsele läbijale 20 € ja korduvale läbijale 10 €. Korduvad läbijad on ka kõik seni Reet Karro juures I astme lõpetanud (kes on saanud I astme tunnistuse, mitte koolitustõendi).

I astme meistriklassid 1 toimuvad N, 7.02 kell 18-21.30, L, 17.02 kell 10-13.30, L, 14.04 kell 10-13.30 ja L, 19.05 kell 10-13.30.

Oma tulekusoovist tuleks teatada reikikool@juugakoda.ee, tel 56 49 27 69 või täites registreerimislehe siin.

Osavõtutasu tuleks maksta eelnevalt panka või sularahas kohapeal.

Panka makstes on saaja Juugakoda. Pank: Swedbank. Konto IBAN: EE752200221066957510. Seletuseks “Meistriklass” ja kuupäev. Viitenumber: 2019028.

Kaasa tuleks võtta vahetusjalatsid või soojad sokid, vahendid märkmete tegemiseks ja veepudel. Lisaks: kvartskristall, väike toataim koos ümbrispotiga, väike klaasümbrises lõhnatu küünal koos plekist purgikaanega, tikud või välgumihkel, Tiibeti kellad või hea helinaga kelluke, väike kristallkausike (võimalusel ilma sakiliste äärteta), helipulk, väike puulusikas või puust võinuga ja mõni miniformaadis pühapilt või -kuju. Ideaaljuhul on see kõik pakitud kinga- või saapakarpi, kus kõigil asjadel on oma koht, kõik on hästi leitav ja miski ei vaja otsimist ega lähe katki.

Kohtumiseni meistriklassis!

Tänu kujutise eest: http://www.distrohome.com/the-clean-looks-and-organized-of-bedroom-decoration-idea-with-japanese-style