Kuues reikiõpetaja diplomiga õpilane

Reikiõpetus on vaimset arengut toetav terviklik esoteeriline süsteem, mis edendab enda olemuse sügavamat tunnetamist, mõistmist ja seega sisemist kooskõla ego ja vaimu vahel. Nagu kõik terviklikud esoteerilised süsteemid, arendab see õppijat ja ka õpetajat pidevalt edasi ja viib uutele tasanditele.

Reiki on Algallikast lähtuv tervendav energia, mida baastasemel vahendama võivad õppida kõik, selle täiuslik juhtimine ja valmisolek selle vahendamise õpetamiseks eeldab aga pühendumist ja tööd iseendaga. Igal aastal astub sadu õpilasi üle Eesti reiki I astme kursustele, meistritasemele jõuavad aga märksa vähemad. Seetõttu on iga reikiõpetaja ja reikiõppeasutus õnnelik oma kõrgtasemele jõudnud õpilaste üle.

Reikiõpetajal Reet Karrol oli 2014. aasta kevadest 2017. aasta suveni olnud viis meistritaseme õpilast: Marju Varblane, Mare Jaansoo, Ene Laius, Klarika Varik ja Margit Merisalu.

Reeda kuues reiki meister-õpetaja Andres Sidorov alustas oma reikiõpinguid reiki I astme õhtukursusel 2017. aasta jaanuaris väga huvitavas sõbralikus ja kokkuhoidvas, aga samas enesearengule pühendunud grupis, mille lõpukohtumise tipuks oli nii tugeva sünergiaga reiki vann, et ruumis voolas tõeline energiajõgi. See kokkuhoidev 6-liikmeline kursus tuli mais täies koosseisus edasi teisele astmele ja lõpetas selle sama väeliselt juuni alguses. Edasi jätkas Andres juba üksi, teised jäid ootama oma aega. Suvi oli tema jaoks väga aktiivne aeg, kus ta jätkas reikipraktikat ja tuttavate tervendamist, aga õppis juurde šamaanikunsti. Septembris osales Andres reiki III/ meister-õpetaja astme nädalavahetusekursusel, mille üks osa oli väga kiitvat tagasisidet saanud kaugseanss 35 inimesele.

Reiki meister-õpetaja tunnistuse sai Andres 17. septembril 2017.

Andrese suureks eeliseks on lisaks eesti keele kõrgtasemel valdamise ka hea vene keele oskus. Siiani on Eesti venekeelsed elanikud sõltunud vaimsete õpetuste saamisel gastroleerivatest Vene tervendajatest ja õpetajatest. Varsti avaneb neile aga võimalus tulla reiki- või hoopis šamanismikursusele Andrese juurde. Edu!

Andres Sidorov ja Reet Karro Andrese lõpetamisel