Reiki praktikaõhtu ja reikieetika arutelu reiki kõigi astmete praktikutele Tartus

Kohtume, jagame oma valgust ja arutame väikestes gruppides ja seejärel kõik koos reikipraktiku eetikapõhimõtteid. Leiame ühiselt vastuvõetavad sõnastused.  Järgmisena heidame põrandale mattidele ja kõigepealt “hingame need sisse”, lõpuks aga lihtsalt mediteerime. Õhtu jätkub mõnusa pika reiki vanniga ümber kahe laua.

Sarnase päevakavaga õhtuid on tulemas kahel päeval, N, 22.03 ja K, 28.03. Esimesel kohtute loodetavasti Klarika, Liliani, Hanna ja Enega, teisel aga Silli ja Anneliga. Õhtu läbiviija, reikimeister-õpetaja Reet Karro on kohal mõlemal ja loodetavasti tuleb veel mitmeid toredaid praktikuid. Tulla võib ka mõlemale õhtule – sama päevakava ei tähenda kordumist, sest päevad, nende energiad, tähtede seisud ning kokkusaava koosluse kogemused ja ideed on ju erinevad.

Kellajaks on planeeritud 18.15-21.30.

Oma tulekusoovist tuleks teatada reet@juugakoda.ee, tel 56 49 27 69 või täites registreerimislehe siin.

Osavõtutasu: üks õhtu: 10-16 €, kaks õhtut 18-30 €. 2017. aasta sügisest 2018. a kevadeni Tartu JK Energiakoolis või JK Reikikoolis III või õpetaja astme lõpetanutele või III astme kursusele registreerunutele üks õhtu 5-12 €, kaks õhtut 8-22 €. Osalustasu tuleks maksta eelnevalt panka või sularahas kohapeal.

Panka makstes on saaja Juugakoda. Pank: Swedbank. Konto IBAN: EE752200221066957510. Viitenumber 11633. Seletuseks “praktika” ja kuupäev(ad).

Kaasa tuleks võtta vahetusjalatsid või soojad sokid, pleed ja soovi korral ka midagi tervislikku ühisele suupistelauale, kui just paastu või dieedi tõttu isiklikku ja ainult enda jaoks kaasa võetud eritoitu süüa ei tule.

Kohtumiseni reiki praktikaõhtul!

Soovituslik ettevalmistus

Loe ja võrdle reikieetika koodekseid: inglise keeles (lase kas või tõlkida Google Translatoril) lühike, 15-punktine  Rahvusvahelise Reikiprofessionaalide Liidu eetikakoodeks, veidi pikem, 27-punktine Reikitervenduse Ühenduse eetikakoodeks ning ülipikk, 95-punktine Reikiassotsiatsiooni eetikakoodeks. 

Mis punktid vääriksid ülevõtmist ja järgimist. Millised mitte?

Leia Eestist mõne tervisega, tervendamise või teraapiatega seotud ühenduse või firma eetikakoodeksist vähemalt üks ülevõtmist vääriv punkt, kirjuta see üles ja ole seda valmis kohapeal põhjendama. Vt nt siia.